Over ons

Als we in Nederland zijn hebben we Utrecht tot place to be gebombardeerd. Maar als we over de grens gaan zijn New York, Orlando, Bahia Honda, Parijs, Sydney en San Francisco plekken waar je ons ook tegen kunt komen.

Dagelijks leven…

Zoals onze pake wijs zegt: ‘Waarom zouden mensen het elkaar moeilijk maken in de korte tijd dat ze hier zijn!’ En dat proberen we dan ook. Net zoals ik zeker weet dat als je aardig doet tegen mensen die niet aardig doen je de wereld mooier maakt. ‘Lief zijn’ is dan ook een zinnetje dat mensen zeker kennen uit mijn mond 😉

Verder houden we niet van koken, wel van lekker eten! Rijden we graag rondjes in de auto en is er niets beter dan samen aanrommelen, of dat nou in Nederland is of aan de de andere kant van de wereld.

Wij zijn gelukkig met de aller beste vrienden ter wereld! Kortom een meer dan prima leven…

Eloy is 34 jaar, als hij werkt is hij freelance controller. Gelooft niet in social media en is daar dus niet te vinden. Hij denkt geld te kunnen verdienen met beleggen.

Jasmijn is 35 jaar, als zij werkt dan is zij communicatie adviseur. Je vindt haar als enthousiast gebruiker van social media op LinkedIn, Facebook en als @gewoonjasmijn op Twitter & Instagram. Gek op Apple-gadgets zoals de MacBook Air en de Iphone 6.

Phileine Cato, vier jaar oud (juni 2012), houdt van zwemmen, glimmers, heksensoep maken, spiegels, prinsessen, racen op haar loopfiets of step en tatjes of mandarijnen eten. Phileine houdt niet van stil zitten dus vliegreizen zijn een uitdaging. Haar eerste reis ging naar Florida toen ze net vier maanden was en met zestien maanden vlogen we weer naar Florida toe. In de zomer van 2014 zijn we in Turkije geweest. In maart 2015 zijn we vertrokken om een rondje rond de wereld te doen, zes maanden op reis!

Olivia Johanne, zes maanden oud (maart 2016). Ze houdt van rollen, lekker peer eten en giebelen om haar grote zus. In januari vertrekt ze voor het eerst naar Amerika.

Aanvullingen over ons? Laat een berichtje achter.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *